PDF

Wat is een PDF download bestand?

PDF’s zijn bestanden die leesbaar zijn in Adobe Reader zijn via een gratis te downloaden programma van Adobe Systems: http://get.adobe.com/reader/.

Als u het downloaden van de PDF-bestanden naar iPhone, iPad, Android-apparaten of Windows Phone gebruikt kunt u de gratis Adobe Reader app hier downloaden: https://acrobat.adobe.com/us/en/products/mobile-app.html

Wat is het voordeel.

U hoeft niet te wachten op de post. Een MAAKPLAN kan gemakkelijk en direct worden gedownload op uw computer in het handige Adobe PDF.

Alle downloadbare documenten zijn A4 pagina’s, die gemakkelijk afgedrukt kunnen worden op de eigen computer printer. Het Portable Document Format (PDF) is een bestandsindeling die is gemaakt door Adobe Systems voor het uitwisselen van documenten.

Is een ebook reader, zoals de Amazon Kindle of de Barnes & Noble Nook nodig om een PDF te openen, lezen of af te drukken?

Nee. Alles wat u nodig hebt om een MAAKPLAN te openen, lezen of af te drukken is de gratis Adobe Reader software op uw computer (Adobe Reader versie 5 of hoger) geïnstalleerd. Adobe Reader wordt meestal geleverd met het besturingssysteem van Microsoft.

Hoe ontvang ik een PDF download die ik koop?

U vindt een PDF MAAKPLAN als elk product op het internet, door middel van een winkelwagentje. U zal worden gevraagd om een ​​formulier in te vullen waarin uw e-mailadres. Nadat u betaald heeft via Ideal of Pay Pal rekening, vindt u een link naar uw PDF-download:

– U kunt de PDF MAAKPLAN bestand direct vanaf de webpagina die wordt weergegeven na het voltooien van uw bestelling of u toegang tot de PDF MAAKPLAN via een link in een e-mail, die ook wordt verzonden naar u onmiddellijk nadat u uw bestelling af te ronden downloaden.

LET OP: Om veiligheidsredenen vervalt na 2 dagen of 3 download pogingen de PDF MAAKPLAN downloadlink. Is er om welke reden een nieuwe download link nodig, stuur ons dan een e-mail en we zullen u een nieuwe download link sturen.

Hoe bewaar ik een PDF MAAKPLAN bestand op mijn computer?

Sla het PDF bestand op bijvoorbeeld uw bureaublad door het selecteren van “Save” in het dialoogvenster “Bestand downloaden” wanneer u klikt op het PDF-download link. Als u het bestand opent en niet “Opslaat”, kunt u nog steeds het bestand op uw bureaublad te opslaan door “Bestand / opslaan als” te kiezen in Acrobat Reader.

LET OP: U moet het PDF bestand op slaan, zodat u deze kunt openen en afdrukken zo vaak als u wilt!

Ik heb nog steeds vragen?

Aarzel niet stuur een e-mail naar support@maakplan.nl met uw vraag.